ЖЕЛЕЗНИК

Портал

сре01162019

Ажурирано10:06:00 PM

Back Ви сте овде: Почетна Привреда и друштво Мени Школство Педесетпрва годишњица "Назора"

Педесетпрва годишњица "Назора"

Прва школа
Радови на школи

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ШКОЛЕ

Пригодном приредбом, у четвртак, 17.новембра, ученици основне школе Владимир Назор у Железнику прославили су Дан своје школе.

У холу школе, пред бројним родитељима, представницима општине Чукарица и ученицима и наставницима, изведен је пригодан програм, у којем су учествовали: хор школе, драмска и рецитаторска секција, као и вокални солисти и ученици музичке школе.

Поводом обележавања педесет прве годишњице школе, прву награду на конкурсу за најлепшу песму или прозни састав, посвећен школи, освојила је Нина Урошевић, ученица V2 разреда са рецитацијом Моја школа.

Ове године школа бележи раст првака за једно одељење, а што се тиче радова на објекту сређен је кров изнад новог дела школе.

- Рашчишћен је део атлетске стазе, али сан ученика и професора је реконструкција спортске хале - каже директорка школе Анита Пирнат.

Двориште школе је незаштићено, јер се обезбеђење плаћа сопственим средствима школе и родитеља ученика, па се садашњи и бивши ученици окупљају ноћу, а резултат тога је сломљено дрво гинка, док су неке, ретке биљке уништене или однете: кедар, сибирска јела...