ЖЕЛЕЗНИК

Портал

сре01162019

Ажурирано10:06:00 PM

Back Ви сте овде: Почетна Репортери Мени Интервјуи

У “Октобру 2” вежбам и ја

Интервју са Бојаном Танасковић, финтес инструкторком

Ове 2014. године Фитнес студио “”Октобар 2” је обележио двогодишњицу постојања и рада. У модерном, опремљеном простору за вежбање представљени су стари и нови фитнесс програм. Публика је била одушевљена, а многи су баш тада почели да вежбају. Овај интервју је својеврстан позив читаоцима да почну да вежбају: у свом дворишту, у Сремачкој шуми, на Ади или код Бојане.

 

Опширније...

Art Room - Креативне радионице

Ако сте талентовани или тек испитујете своју креативност, ако сте неодлучни јер имате различита интересовања и жеље, па Вам је потребно стручно усмерење, ако тражите пут у бављењу и конзумирању културних садржаја, а не можете га наћи сами, ако су то области: сликање, вајарство, музика, фотографија, глума, кување..., ако сте дете, онда је ART ROOM станица на којој морате сићи. И опробати се. Јер, ту су те креативне радионице. Зовите на 066 266566 и све што Вас интересује о креативним радионицама питајте Јелицу Ковачевић или посетите сајт www.artroombeograd.com. Једноставно је.

Опширније...

Велика авантура

У ски кампу “Ртањ” на Копаонику

ВЕЛИКА АВАНТУРА ВАС ЧЕКА

Текст и фото: Немања Обрадовић

Опширније...

У продавници здраве хране

ЗЕЛЕНИ ЧАЈ ЗА ДОБРО ЈУТРО

У тржном центру „Лола“ међу многобројним бутицима и занатским радњама, у приземљу налази се најстарија продавница здраве хране у Железнику, која ради од 8.00 до 20.00, а недељом од 8.00 до 12.00 часова.

Опширније...

Еколошки, хумани и забавни Бриколаж

У суботу, 26.новембра 2011.године од 11 до 19 часова у Клубу студената технике (КСТ), а у организацији удружења Фанфаре одржан је БРИКОЛАЖ – прва бувља пијаца на којој су могле, уз обавезно ценкање да се купе или размене разноврсне ствари: одећа, накит, играчке и слично.

Бриколаж

Опширније...

Пријатно место за дружење и седељке

Café „Код Немање“

Текст: Немања Обрадовић
Фото: Дејан Лечић

Једна од првих кафана са краја XIX и почетком XX века је била је власништво Т.Ж. Панића на самом улазу у село, а преко пута ваге, где су због посла (мерења робе и царине) свраћали трговци, кириџије путници.

Опширније...