ЖЕЛЕЗНИК

Портал

уто01222019

Ажурирано10:06:00 PM

Back Ви сте овде: Почетна Репортери Мени Виђења Музика и пиво на Ушћу

Музика и пиво на Ушћу

пише и фотка: Немања Обрадовић

 Beer Fest је синоћ (14.августа) поново заталасао Ушће. Капије 10. јубиларног Beer Festa отворене су за посетиоце тачно у 18 часова, а на Ушће се, у таласима слило око 20 хиљада посетилаца. Процењује се да је посећеност мања него прошлих година, али манифестација је тек почела.Први дан Beer Festa је прошао у знаку Кикија Лесандрића и Пилота... и хитова као што су „Све је лепо када сањамо“, „Те ноћи смо се потукли због ње“, „Како си лепа“... Публика је била задовољна, а поред редовних посетилаца Beer Festа могло се видети много младих лица, која су право освежење на Ушћу.

 

 

 

После је публику загрејао добри, стари, рок састав Електрични оргазам са песмом „Дебела девојка“ наставио са „Игра рокенрол цела Југославија“ да би се дошло до хитова са последњег албума.

 

 

Вече је завршено ритмовима групе Вампири.

 

 

Иако је улазак на Beer Fest бесплатан, за пиво се мора одвојити од 160 до 390 динара, у зависности од врсте, а за заинтересоване за наградну игру организован је штанд Баварије.

 

 

Друго вече београдског Beer Festa отвара група Аман Заман, публику загрева словеначки рок бенд Евил Еве, следи новосадски бенд Обојени програм, све до тврдог рока београдског бенда Хипнотизед. Загребачка панк рок група, Хладно пиво, је атракција вечери и излази на сцену у 21.30, потом наступа гитариста Влатко Стефановски, а после поноћи Рамбо Амадеус.