ЖЕЛЕЗНИК

Портал

уто01222019

Ажурирано10:06:00 PM

Back Ви сте овде: Почетна Репортери Мени Виђења "Хладно пиво" уз хладно пиво!

"Хладно пиво" уз хладно пиво!

пише и фотка: Немања Обрадовић

Друго вече Beer Festa било је, оправдано, у знаку загребачког панк састава „Хладно пиво”. Иако им је ово била тек друга свирка на Beer Festu били су звезде вечери, пред око хиљаду посетилаца.Миле Кекин и момци су започели концерт песмом „Пјевајте нешто љубавно”, што је публика раздрагано дочекала, онда „Кажи стари што нам фали”, па „Не волим те”, а онда су се низале остале песме, љубавне и оне друге. Гости на концерту „Хладног пива” били су момци из српског хардкор-реге састава, београдски „Ајзбрн.”

 

 

 

 

 

А онда права посластица вечери дошла је са звуцима гитаре, мага на овом инструменту Влатка Стефановског и његовог госта, клавијатуристе Васила Хаџиманова. Може се рећи: уживанција на Ушћу! Штета што се публика расула и што је више била заузета луна парком и ролерима, него добром свирком. Свеједно, момци су то одрадили мајсторски.

 

 

 

 

 

 

 

„Мршаво” издање Рамба Амедеуса разочарало је публику... Они највернији су, свеједно уживали, пре свега смејући се његовим шалама, алузијама на политику и свакодневицу, уз добро знане повике: “Рамбо ти си цар”!, “Рамбо ти си председник”!, “Рамбо ти си ово, Рамбо ти си оно трала ла ла”... Ништа ново, помало отрцано. За неке је то био благи ужас. Beer Fest улази у трећи дан.